SPREEKLUITER

Luidruchtig onder de aandacht

SPREEKLUITER!

Luidruchtig onder de aandacht

Gertjan blijft
niet bij SC Heerenveen!

››› Download het bedanklied!

Column!

Reageer op de onderzijde van deze pagina!


‘Gertjan moat bliuwe!’

Sir Alex Ferguson, Ronald Koeman, Louis van Gaal, Gertjan Verbeek, Bert van Marwijk, Frank Rijkaard. Wie hoort er in dit rijtje niet thuis? Precies. U raadt het al: Gertjan Verbeek. In tegenstelling tot de andere voetbalcoaches staat Verbeek aan het hoofd van een bijzonder succesvol team. De andere grote namen hebben problemen met hun fans, spelers of bestuur. Zo niet Gertjan. Maar is dit wel helemaal waar? Het is algemeen bekend: Gertjan gaat weg! Hoe het precies in elkaar zit zullen we als buitenstaanders wel nooit te weten komen maar de ongeslepen diamant onder de vaderlandse voetbaltrainers gaat het Friese Haagje verlaten. Gertjan èn het clubbestuur schijnen het daarover eens te zijn.

De trainersbaan bij SC Heerenveen is Verbeek op het lijf geschreven. Met zijn no-nonsense-doe-maar-gewoon-dan-doe-je-gek-genoeg-mentaliteit heeft het bestuur een hoofdman in huis die zijn gelijkenis in Nederland en ook daarbuiten niet kent. Er zijn spelers met sterallures (wie herinnert zich uit een grijs verleden nog Braziliaanse steenpuist Alves) maar ook voetbaltrainers kunnen zich een bijzonder irritant gedrag aanmeten. Zo niet Gertjan. Beide voeten op de grond. Verbeek kan spelers boven zichzelf uit laten stijgen. Hij kan bij wijze van spreken een rolstoeler omtoveren in een succesvolle spits. Een vechtjas die niet opgeeft. Geliefd bij het publiek. Geliefd bij de spelers. Geliefd ook bij de tegenstanders. En Nederland is, buiten SC Heerenveen, te klein voor Gertjan. Koploper PSV, die afgelopen weekend ternauwernood een tweede seizoensnederlaag tegen Heerenveen wist te ontlopen, toont een anti-voetbal waar zelfs wonderboy Verbeek niet mee uit de voeten zou kunnen. Ongeacht de einduitslag van de huidige competitie hebben de fans, spelers, Verbeek en het bestuur de hoofdprijs eigenlijk al binnen.

Het gaat goed, heel goed. Dertien punten uit de laatste vijf wedstrijden. Doelsaldo: 20-2. Het beste voetbal van Nederland. De beste fans van Nederland. Menig betaald voetbalclub zou willen dat ze zoveel fans mochten ontvangen bij een thuiswedstrijd als er meereizen naar een uitwedstrijd van de pompebleddenformatie. En het clubbestuur weet dat natuurlijk ook. Dat zijn professionele jongens die weten wat ze doen. Verstand van voetbal. Slimme zakenlui. Aardige mensen ook. Zakelijk gezien vergaat het Heerenveen minstens net zo goed als de resultaten op het veld.

Gertjan zal van tijd tot tijd best een beetje nukkig zijn. En het bestuur zal zo nu en dan best zijn trots een beetje op willen houden. De grote vraag is dan ook: is het nu te laat? Is Verbeek voor Heerenveen voor immer verloren en andersom? Het antwoord daarop zou moeten luiden: Nee! Daarom moeten de supporters Gertjan èn het bestuur een zetje in de rug geven. Want het kan toch niet zo zijn dat zoiets moois zomaar ineens ophoudt te bestaan? Bestel daarom uw speciale actie T-shirt ´Gertjan moat bliuwe´.

Never change a winning team!

Spreekluiter!
 


Reageren op deze column kan hieronder. Maak van je hart geen moordkuil, maar hou het wel een beetje netjes. Lees ook de gebruikersvoorwaarden.

Klik hier om een bijdrage te geven!

eddy veldmanea(at)hotmail(dot)com 28-03-2008
Wat een taal van Peter, heel goed dat spreekluiter hem hierop aanspreekt en de foto van deze oproerkraaier wereldkundig maakt, aanpakken die man. Uhhh hoeveel is 7 x 4 trouwens? even me machientje pakken....gelukt
Feanster 23-03-2008
SC Gertjan - Roda JC : 4 - 3
peter 16-03-2008
spreekleuter is een Go-homo.

Commentaar spreekluiter:
Moet dat nu zo? Peter?
Als je wilt weten wie Peter is kik dan hier
Wisse 06-03-2008
Allemaal met een shirtje op de tribunne
feanfan 03-03-2008
Van Marwijk gaat naar de KNVB!
tsja 01-03-2008
Verschrikkelijk zeg. verbeek bewijst maar weer eens met zijn opstelling waarom hij weg moet! verdedigende poulsen voor de gewelidg aanvallende beerens in topvorm. Dan wil je ook niet winnen!
feanfan 29-02-2008
Van Marwijk naar de KNVB en Gertjan naar Rotterdam?
Peter en Sitta sittabosman(at)chello(dot)nl http://oddswallow.tripod.com 26-02-2008
Ha spreekluiter, dik voor mekaar deze website, errrrug lollig!!!
Leuk om je weer eens te spreken, trouwens. Groetjes!
stemmer 25-02-2008
mijn stem gegeven aan gertjan op de trainersite
Trainerssite http://www.trainerssite.nl 25-02-2008
Nu ook een poll over Gert-Jan Verbeek op de trainerssite.
tsja 25-02-2008
lekkere wissels gister zeg.. middenvelder voor middenvelder en poulsen die niet wedstrijdfit was omdat hij niet getraind had heel goed toch laten spelen.. waar was henriqe! Slechte wissel dus door verbeek de wedstrijd verloren bedankt verbeek
Sietse sietsemeer(at)hotmail(dot)com 25-02-2008
Het GertJan lied was vanavond te horen op de TV bij studio voetbal.
Ale 24-02-2008
Niet zo blij met de uitslag tegen NEC. Blijft staan dat Gert Jan zeer goed voetbal weet te maken. Hij kan nog wel een tijdje blijven.
Leuk man! apestaart(at)hotmail(dot)com 24-02-2008
Leuk man, dat liedje. Beetje humor op z'n tijd kan geen kwaad!
Jammer hoor. 24-02-2008
Heb net dat muziekje gehoord, laat ik voorzichtig zijn met de kritieken, leuk geprobeerd maar geen prijs.
Wim 24-02-2008
Als Heerenveen vnmiddag gaat winnen, dan is het helemaal klaar.
Iskeme 23-02-2008
Presies ja: Toptrainer dat bedoel ik nou!
Piet pietdejong(at)wanadoo(dot)nl 23-02-2008
GertJan blijft in Heerenveen. Het bestuur zal heus wel inzien dat dit moet. Waarom niet. Ze kunnen niet anders. Er is gewoon geen andere toptrainer op de markt.
Dorien dorien(at)hotmail(dot)nl 23-02-2008
Het is een lekkere vent! En hij kan nog voetballen ook.
Iskeme 23-02-2008
GJ is een toptrainer. Begrijp niet waarom ze de man laten lopen! Hij past gewoon bij Heerenveen!
Feanfans 23-02-2008
We zitten hier te praten over de wedstrijd van morgen. Gerjan gaat onze ploeg laten winnen. Hij moet blijven.
Jan jan(at)hotmail(dot)vom 23-02-2008
Ik wil dat Gert Jan blijft. Er is voorlopig geen andere trainer die maar een beetje bij hem in de buurt kan komen
WM de Groot matthijswolly6(at)hetnet(dot)nl 23-02-2008
Natuurlijk moet Gert Jan Verbeek
blijven.Dit is toch een absolute top trainer.
pykje hendrik(dot)schievink(at)hetnet(dot)nl 23-02-2008
In het F.D. van 23 febr. schrijft onder pseudoniem 'peke ': "Het gaat goed met de club, bijzonder goed zelfs. En wat gebeurt er? De trainer krijgt te horen dat hij wel weg mag gaan, want onder zijn leiding zou Heerenveen niet een stap vooruit kunnen zetten. Maar: de club staat vijfde, met slechts twee punten achterstand op de nummer twee op de ranglijst. Hoeveel stappen vooruit denkt de directie van de club nog te kunnen maken? Ieder jaar Champions League en om het seizoen kampioen worden? Waarom staat er nu niemand op bij Heerenveen om te zeggen, dat er een onvergeeflijke fout gemaakt wordt. Ok, Abe Lenstra - die eigenlijk beter is dan Cruijff - is dood. Maar Foppe, waar is die nu? Wie verheft zijn stem om te voorkomen dat Heerenveen over een paar jaar in een dal is geraakt door falend technisch beleid?". Met instemming overgenomen!
Sake 22-02-2008
GJ maakt het waarrrrrrrrrrrr!!!!!
Anja 22-02-2008
Ik heb net even naar het liedje zitten luisteren. Het zal waarschijnlijk niets opleveren. Het klinkt wel leuk. Ik vind dat Gertjan in Heerenveen moet blijven. Het is nog een stuk ook. Dus schrijf in het zonder e-mail, want ik heb een vriend.
Feanfan 22-02-2008
GertJan moet blijven!
Jan 22-02-2008
Jongens, dit gaat me boven de pet! Dat meen ik.GetJan is de beste trainer voor Heerenveen en hij moet hierrrrr blijnven.
heerenveen 22-02-2008
even een reactie op diegene van de 2-2?
tegen heracles neem ik aan dit zal wel weer zo\'n ajakkes fan zijn die er tegen kan dat heerenveen op het moment goede club en dat ajax een wandelende ramp is als het om trainers gaat ten cate..? koster..? en nu van basten..? die deed niks goed bij het ned elftal en nu moet ie het waarmaken bij ajax in de winterstop hebben ze alleen maar amateur voetballers want jah zo is hij nou eenmaal alles goede ervaren schopt ie weg en kom maar op met de jonge onervaren spelers nou jonge suc6 en 2-2? wij schamen ons maar niet ajax verlies 2-1 van wie was het ook alweer? gelijk tegen vvv verlies 3 maal bij nac breda en nog hopen ze dat hun kampioen worden noooou tot over een paar weken bij heerenveen tegen ajakkes..!!
Kees 21-02-2008
Dus bij het stukje over cruyff schrijf je dat het bestuur hartstikkene goed is en zeker niet in de war is. Nou dan! Waarom dan zo`n domme actie voor die bouwvakker beginnen? In 4 jaar tijd!! 5 x achterelkaar goed spelen! wat ben je dan een goede trainer zeg..... weg ermee!
Wietze 21-02-2008
Stoelen en tafels aan de kant. Er kan gedanst worden.
ivo 21-02-2008
oja, Henk Hoekstra jokt heeft gelijk!
ivo 21-02-2008
met de meeste eens

haha

HEERENVEEN HEERENVEEN HEERENVEEN!
Heerenveenfan 21-02-2008
Een echte meestamper
Wessel 21-02-2008
Wat een dom nummer
Hendrik 21-02-2008
Geef die Verbeek toch snel een dikke douw in de rug. Een waardeloos figuur is het, die overigens ook met de hele organisatie van dkv overhoop ligt.
vakkie TT (rotterdam) r(dot)geerlings(dot)be(at)hotmail(dot)com 21-02-2008
als het aan mij ligt mag hij best weg hier...
hij is heel goed zogoed dat hij best naar rotterdam mag komen.
maar bij jullie zijn ze slim genoeg hoor let maar op hij blijft gewoon in heerenveen dus wenst jullie veel succes verder..
FeanFan 20-02-2008
Het zal me toch wat wezen. Gert Jan moet hier wezen!
kees 19-02-2008
hij moet blijven!
Henk Hoekstra jokt vertelikniet(at)gutogut(dot)nl 18-02-2008
Laat ik voorop stellen dat het bestuur een juiste keuze heeft gemaakt om voor een "betere" trainer te kiezen. Bijna vier jaar lang hebben we niets te zoeken gehad in de beker en zeker niet in Europees verband (blamerende nederlaag tegen Helsingsborg).

Mede dankzij de Plee offs werd Europees voetbal veilig gesteld, anders hadden we deelname hieraan ook moeten missen. Nu, na de korte winterstop, begint het team plotsklaps te voetballen en is Gertjan (zeer terecht) populairder dan ooit.

Over de motieven van het bestuur kun je je twijfels hebben, zij hadden Gertjan immers ook een seizoen eerder kunnen laten vertrekken na teleurstellende resultaten. Pas toen Gertjan aangaf geen 2e Foppe de Haan te willen worden werd zijn positie als trainer onzeker.

Het Fryske publiek zal ondertussen vol ongeduld wachten op de opvolger van Verbeek, want wat zal dat een toptrainer moeten zijn en wat krijgen we de aankomende seizoen dan TOP voetbal voorgeschoteld! Ja toch? Kuiper? Hoekstra?
wim wimdewilde28(at)hotmail(dot)com 18-02-2008
gertjan moet absoluut blijven!!
SC-Heerenveen is bezig om een zeer goed team neer te zetten en volgend jaar onder zijn leiding kunnen we gegarandeerd een gooi doen naar de titel.
2 -2 18-02-2008
Kom op man 2 - 2 !
Bart 18-02-2008
Gertjan blijft!
Eindelijk een ander geluid 17-02-2008
Ik ben echt tevreden over deze actie. Dat gepraat over al die dingen dat Gert Jan weg moet komt me de keel uit. Ga zo door!
iaiaia 17-02-2008
domme actie, ga een betere krant maken
hans schouten schoutenjgc(at)chello(dot)nl 17-02-2008
Beetje domme actie om Gertjan nu voor sc Heerenveen te willen behouden.
De beslissing is al in december gevallen,zoals afgesproken,en het bestuur heeft vast wel een goede trainer op het oog,of beter nog,de afspraken zijn al lang gemaakt.
Gertjan heeft het prima gedaan,hij vindt zeker weer een nieuwe club en ik wens hem daarbij veel succes toe !
Het is natuurlijk niet gebruikelijk in het betaalde voetbal dat contracten worden nageleefd en uitgediend,maar ik denk dat het allemaal keurig en op z'n Heerenveens is geregeld.
Die langharige miep Johan Derksen zal er natuurlijk wel weer anders over denken,zijn zgn.bronnen zijn zoals altijd onzin,een niveau van Story,Weekend en "kijk mij nu weer eens belangrijk zijn"..........
Als die snor in de sigarenrook op het scherm verschijnt pak ik driftig mijn afstandbediening en druk ik hem weg : naar het land der fabelen..............
Gertjan en de voetballers: maak er maar een mooi zeizoen van !
Bedankt !!
Kees cm(dot)vanderlaan(at)versatel(dot)nl http://www.loopdoetleven.com 17-02-2008
trouwens een leuk kreet, never change a winning team. Bestuur moet maar weg ivm de 45 jaar ervaring....
Kees cm(dot)vanderlaan(at)versatel(dot)nl http://www.loopdoetleven.com 17-02-2008
Beste coach die Verbeek. Heb gister enorm genoten van de suprematie die Heerenveen op de mat legde. Fantastisch in 1 woord. Denk dat het bestuur deze mening onderschrijft en terugkomt op het besluit. Je bent zo goed als de organisatie om je heen....
fam Bosgraaf 17-02-2008
Prima aktie. Heerenveen moet verder met Verbeek.We hebben nu al zin in het vlgend seizoen.
Joop Hoekstra j(dot)hoekstra97(at)upcmail(dot)nl http://members.upc.nl/j.hoekstra97 17-02-2008
Nu Guusje Hiddink niet komt; wie zou Gertjan kunnen verbeteren? J.C. misschien?
Joop Hoekstra j(dot)hoekstra97(at)upcmail(dot)nl http://members.upc.nl/j.hoekstra97 16-02-2008
Bestuur maak een knieval. Ik maak ook wel eens een fout, maar probeer die dan te herstellen.
Jaap helsingeur(at)hotmail(dot)com 16-02-2008
In een wegwerpsamenleving gooi je niet alleen goederen maar ook relaties weg.
Het is al een hele klus om Foppe op te volgen. Verbeek is een trainer zonder poeha, en ook nog eens uitstekende resultaten. Wat wil je nog meer ?!
pykje hendrik(dot)schievink(at)hetnet(dot)nl 16-02-2008
In De LC: De toeschouwers snappen niks van ons beleid: Zij kunnen ons nie volgen (Y.K.)
Wat zijn wde toch een dom volkje. De top weet het altijd beter.
pykje hendrik(dot)schievink(at)hwtnwt(dot)nl 16-02-2008
Verbeek weg bij Heerenveen
waar noet hij dan heen.
Neem toch een besluit
en kom er voor uit:
Kuiper: ga heen.
pykje
edward 16-02-2008
Als fan, notabene uit Utrecht van SCHeerenveen heb ik als geen ander een objectief beeld! Gert-Jan moet blijven! behoud evenwicht, stijl, kracht en sportiviteit!
grutte pier rusthoven(at)uwnet(dot)nl 16-02-2008
"Never change a winning team"
Na Foppe en Riemer hebben de BoBo's in Heerenveen het voor het
zeggen. Weg met Yme & Co.
Kijk naar de teloorgang van Ajax,
nog even en Heerenveen is kampioen.Kom op Friesland wordt wakker.
luuk lvn(at)home(dot)nl 16-02-2008
Het is jammer voor het friese voetbal, maar gert_jan zal ook bij feyenoord slagen en dan zal het bestuur van heerenveen wel zeggen, wij wilden destijds een eventuele promotie van gert-jan niet in de weg staan.
A.J. anitalenos(at)home(dot)nl 16-02-2008
Toen het even niet zo goed ging lag het aan de coach, nu het rete-goed gaat ligt het ook aan de coach...toch knap!! Verbeek heeft het gewoon goed gedaan en gaat nu verder ontwikkelen bij een andere club, Heerenveen staat sterk, ook met een nieuwe trainer!
bart bart(dot)koopmans(at)hetnet(dot)nl 16-02-2008
blaas af deze actie.het lijd tot niets.ik heb het hier onder al eerder geschreven als GERTJAN NEE heeft gezegt is het......? juist ja NEE is zijn NEE en blijft NEE.
hardcore 16-02-2008
Natuurlijk moet Gertjan blijven hij is de beste en het gaat nu ook zoo goed met Heerenveen.
Wietze 16-02-2008
Ik las vandaag in de krant dat Gert Jan niet terug komt. Maar hij kan natuurlijk ook niets anders zeggen. Wacht maar tot dat Heracles in de pan wordt gehakt. Dan smeken ze hem om te blijven. Heerenveen kampioen!
Ewout 16-02-2008
Misschien moet Foppe dan maar weer terug komen??
Rinus Michels 16-02-2008
De prijzen van de artikelen zijn wel errug hoog...wil diegene die dit heeft opgezet echt wel dat Gert Jan blijft of wil hij gemakkelijk geld verdienen ??? Waarom wordt deze actie nu pas opgezet, nu het goed gaat met Heerenveen en waarom niet gelijk in december toen al bekend was dat Gert Jan weg ging ???? Ben wel heel benieuwd naar Uw antwoord .....


Reactie spreekluiter:
Je hebt helemaal gelijk Rinus. We vonden de shirtjes zelf ook veel te duur. We hebben gelukkig een andere oplsossing gevonden.
jumpmaster69 g_bruinsma(at)hotmail(dot)com 15-02-2008
tuurlijk moet gertjan blijven het is heerenveen nog nooit zo goed gegaan
Pinokkio pinokkio(at)freeler(dot)nl 15-02-2008
Jongens heb vetrouwen in deze directie. Er komt een trainer die het beter gaat doen dan Gertjan, dat kan ook niet anders want anders zou dit een miskleun van de eerste orde zijn van deze directie. Maar ja het zal er wel op uitdraaien dat de slechte resultaten verklaard worden door alle nieuwe spelers. De overige zijn (mede) door Gertjan het nivo ontgroeid en zoeken het hogerop !!!
Sjoerd de Jager rieneke14(at)hotmail(dot)com 15-02-2008
gert jan moat bliuwe omdat hy een top trainer is ,want un trainer is altied ofhinkelijk fan syn materiaal wat hy hat ,un timmerman kin mei alde materialen ek net un nij hus bouwe ,mar oan syn materiaal by it hearrenvean leit it net ,mar it sil wol oan syn pitbull karakter lizze ,wer dat un protte suppporters fan genietsje , wer dat hy hiele siel en saligheit yn leit ,mar wer de BOBOOS skynbaer net ,of moeilijk mei om gean kinne ,mar dat sizze sy natuurlijk Nooit NEVER , mar hy stekt hun no wol de loef of mei de resultaten oant no ta
Jesse 15-02-2008
Wat een gelul allemaal. Gertjan is gewoon de beste. Mij MOET bliven!
Sander Vermeer 15-02-2008
Gert Jan moet blijven.
bill 15-02-2008
GJ heeft 4 jaar gezeten, niet altijd doelstellingen gehaald. Presteert nu goed maar wordt gewoon tijd voor een ander... Goede zet van bestuur!
de jager 15-02-2008
gert jan moat bliwwe!
De resultaten wijzen het uit!
jan daye(at)hotmail(dot)com 15-02-2008
Het is het grootste compliment dat je een trainer kunt maken. Zijn contract niet verlengen( dat is wat anders dan hem wegsturen)op het moment dat het de club en dus de trainer goed gaat. Gert Jan is rijp voor een club met nog grotere ambities en druk.(Feijenoord of AZ of een mooie engelse club)Het bewijs levert hij zeker sinds zijn vertrek is aangekondigd. Je maakt zelden een trainer mee die zo met spelers, club en supporters omgaat als GJ nadat bekend is geworden dat je weg gaat. Getuigt inderdaad van grote klasse. Mijn boodschap is dan ook. Stop met zeuren en laten we GJ alle goeds wensen en vooral een mooie club waar hij nog meer kan groeien. Wie weet brengt hij ons dan over 10 jaar daadwerkelijk het kampioenschap van Nederland. Aan GJ zal het niet liggen. Het is aan het bestuur om nu met een "naam" te komen als trainer die bij Heerenveen past. Dat zal al een hele toer worden.
Tony 15-02-2008
MEdedeling: Kunnen Kuiper, Hoekstra en Van Erve even hun maten doorgeven? Dit in verband met de bestelling van de actie shirtjes.
Tjibe tjibe(at)boerenland(dot)fr http://www.boerenland.fr 15-02-2008
Gert jan moat wei. Tis gjin oprechte fries.
Fean-supporter 15-02-2008
sorry, ik bedoelde Wiltjer
Fean-supporter 15-02-2008
@Werner:
Ik kan een heel eind met je redenatie meegaan. Misschien is het allemaal ook wel een klein beetje overdreven. Maar voorzover ik weet is het besluit dat Verbeek weg gaat door het bestuur en Verbeek samen genomen. Het gaat sinds die beslissing ineens veel beter en dat is misschien ook wel logisch. Verbeek heeft niets te verliezen en heeft daarom de vrije hand en kan doen wat hij doet. Hij wordt immers toch niet ontslagen! Maar ik denk ook dat Verbeek en het bestuur man genoeg zijn om te besluiten samen door te gaan. En ze zullen elkaar niet de Zwarte Piet toeschuiven als het volgend seizoen ineens minder gaat, dat denk ik toch niet. Dat is niet de cultuur bij Heerenveen, dat wijzende vingertje. Ik vind dat ze nog maar eens om de tafel moeten gaan zitten.
Sjakie Sjakie(at)home(dot)nl 15-02-2008
Misschien dat Ron Jans wel wil.

Oh nee. Die wil toch niet. Die zit al bij mooiste club van het noorden
Gunther gunther(at)home(dot)nl 15-02-2008
Mooi dat die sukkel weggaat
Wiltjer hjwiltjer(at)hotmail(dot)com 15-02-2008
Natuurlijk doet verbeek het de laatste wedstrijden uitermate goed. Daar krijgt hij ook alle lof voor, dat staat voorop! Maar je moet wel realistisch blijven. Het bestuur heeft een overwegen keuze gemaakt. Verbeek heeft hier nou 4 jaar gezeten en iedereen weet dat we de eerste 3 jaren over het algemeen geen spetterend voetbal hebben gezien. Ik benadruk het nog maar een keer, -met hoeveel geluk heeft hij elk jaar weer europees voetbal gehaald, dat lag echt niet alleen aan heerenveen zelf-
De keuze van het bestuur vond ik daarom ook een overwegen keuze. Verbeek heeft zijn tijd gehad, nu een kans voor een ander. Nadat de beslissing was genomen liet Verbeek zijn ploeg ineens voetballen, en kreeg hij het publiek op de banken. Maar wat nou als het bestuur haar beslissing terugdraait, en volgend seizoen voetballen we ineens niet meer zo goed en eindigen we op de 7e plek. Dan komt heel Nederland over ons heen, is Verbeek weekelijks nieuws en slaat het bestuur pas echt een flater! Ik bedoel maar mee te zeggen dat veel mensen zich laten leiden door de laatste 10 a 15 goeie wedstrijden. Ik vind het hartstikke mooi voor verbeek en dit verdient hij ook. Maar reacties als verbeek moet blijven, bestuur moet haar beslissing terugdraaien, vind ik wel heel overdreven!! Blijf relativeren mensen!!
Auke zandhoos(at)planet(dot)nl 15-02-2008
Ik vind het allemaal wat hypocriet. zijn we Helsingborg de beker en het zwakke vorige seizoen vergeten? waarom was Samaras ineens weg en ligt het succes niet bij de spelersgroep die overloopt van kwaliteit?
Tineke t(dot)huizenga(at)hetnet(dot)nl 15-02-2008
GertJan moet blijven!
werner werner(dot)vandenbussche(at)poferries(dot)com 15-02-2008
Gertjan eerlijke recht voor de vuist man !!
Jij moet blijven bij de Friesen !
Johan 15-02-2008
Ook al zou GJ niet blijven.In ider geval komt hem nu de eer toe die hem toekomt.
albert abnijholt(at)hetnet(dot)nl 15-02-2008
Deze beslissing om gertjan de laan uit te sturen slaat nerges op,maar de ja wat wil je ook met een meelhandelaar en een diepvriesboer in het bestuur dan kun je dit verwachten.Ik heb nu al medelijden met de opvolger van
G.J Verbeek want stel dat hij even niet presteert.WATDAN.
Andries van den Akker andriesvdakker(at)hetnet(dot)nl 15-02-2008
ik denk dat v.d. Velde hier achter zit. Verbeek gaat zijn eigen gang en trekt zich niks aan van wat deze ex voorzitter,die grote verdienste heeft voor Heerenveen,wil dat hij doet of moet doen.Ook de opstelling van Verbeek rondom het gedoe met Alves,waar hij overigens volkomen gelijk had,is hem niet in dank afgenomen.Dit had Heerenveen een boel geld kunnen kosten!Kortom Verbeek is een man met ruggegraat!! Onterecht en jammer dat hij nu weg moet.
Marco 15-02-2008
VERBEEK MOET BLIJVEN! Als je ziet wat voor voetbal ze nu spelen, hij haalt meer dan het maximale uit zijn spelers!!!!
klaas2222 15-02-2008
lekker in heerenvenn laten...
dan komt hij tenminste niet naar mijn cluppie in rotterdam, daar heeft hij de kwaliteiten namelijk niet voor!!!!
Sierd 15-02-2008
Tuurlijk moet ie blijven!!
Ocin 15-02-2008
Ik snap er niets meer van. Waarom niet?
Als ik bij mijn baas slecht presteer krijg ik een trap. Als ik heel goed presteer een schouderklop een wellicht een extra beloning.Hoeveel meer dan?? Voor Gert-Jan gelden kennelijk alleen regels die door een dronkenman zijn opgesteld.Was dat een bittje van de Wed. Joustra uit Sneek?
Ik heb trouwens nog steeds geen enkel steekhoudend argument gehoord waarom Verbeek weg moet!Steken mag niet meer, helemaal niet met een puntig voorwerp....
Het zal wel weer een of ander hokusspokusverhaal zijn dat de buitenwereld niet mag weten! Iet wiet waait weg en er kwam een olifant met een grote snuit en die blies het verhaaltje uit. Maar de trainer mag blijven, de andere niet.
Franke

Sandra 15-02-2008
Gertjan The best!!!!
Houwe dus!!!!
Arnold http://www.degeastmerkeet.tk 15-02-2008
GJ moat blieuwe, wont ot de neie trainer ut minder dot dan wurre de fans boos en got ut net de goeie kont op mei ut Hearefean.
J.van der Wal v.d. Laan Minkejangeerts(at)chello(dot)nl 15-02-2008
Er is maar een goeie trainer en dat is Gert Jan
minke geerts minkejangeerts(at)chello(dot)nl 15-02-2008
Gert Jan moet blijven,zo\'n trainer krijgen we nooit weer
eska eska(at)chello(dot)nl http://www.spreekluiter.nl 14-02-2008
Gertjan moet wel heel gemotiveerd zijn om nog bij SCH te blijven. Ze willen hem toch lozen!! GJ heeft laten zien wat ie kan, en dit zal hem zeker ook met andere clubs gaan lukken. Dat moet je motivatie zijn. GJ succes
marc sjenden(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
Bestuur heeft VOLKOMEN gelijk! wat hypocriete reakties allemaal, een paar maanden geleden moest ie nog oprottuh en nu is het ineens een toptrainer...yeah right! jullie moeten niet vergeten dat hij een geweldige selectie tot zijn beschikking heeft, het zou ook niet best zijn als je met zo'n ploeg geen resultaten haalt! natuurlijk doet hij het op dit moment fantastisch, ook ik gun hem het allerbeste, maar ik begrijp het bestuur dat ze deze beslissing hebben genomen. Sinds een paar maand spelen we zeer goed, maar de 3,5 jr daarvoor was 1 groot drama, de thuiswedstrijden waren vaak niet om aan te zien...helsingborg uit? het lijkt wel of iedereen dat nu ineens vergeten is. Nogmaals GJV het allerbeste. Een mooi afscheid en dan met Guusje echt naar de top. Greetz
Fabian 14-02-2008
laat gertjan maar naar Ajax gaan,(kunnen ze nog wat van m leren!!)kan hy laten zien dat dit geen toevalstreffer is met heerenveen!!!
top trainer die het goed doet en dit in de toekomst ook zeker zal byven laten zien!
sam20 samtwintig(at)gmail(dot)com 14-02-2008
Gertjan moat bliuwe!
Wat een onzinnige actie is dit zeg !!!!Het besluit is genomen en het bestuur van heerenveen en ook Gertjan komen hier niet op terug.
Ook al wil het bestuur verder met Gertjan (wat niet gebeurt)dan doet hij het gewoon niet.
Klasse Gertjan Verbeek !!!!!!!!!!
F. de Ruiter f(dot)ruiter15(at)chello(dot)nl 14-02-2008
Ik snap er niets meer van.
Als ik bij mijn baas slecht presteer krijg ik een trap. Als ik heel goed presteer een schouderklop een wellicht een extra beloning . Voor Gert-Jan gelden kennelijk alleen regels die door een dronkenman zijn opgesteld.
Ik heb trouwens nog steeds geen enkel steekhoudend argument gehoord waarom Verbeek weg moet!
Het zal wel weer een of ander hokusspokusverhaal zijn dat de buitenwereld niet mag weten!
Franke
jacco van der meulen jaccovandermeulen(at)chello(dot)nl 14-02-2008
Gert Jan Blijf!
succes krijg je niet
een goeie trainer wint niks (in z'n 1-tje)
goed voetbal ontstaat niet op een regenachtige zondagmiddag
daar moet je hard en veel en lang aan werken!!

efkes trochsette noch!!
ren rene(at)d-van-eijden(dot)speedlinq(dot)nl 14-02-2008
Aan het begin van het seizoen waren er veel mensen die riepen dat hij eg moest.Het bestuur heeft een goed besluit genomen. Dit moet je niet terug draaien
Eeltje van der Wal evanderwal2(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
Als Gertjan niet bondscoach mag worden MOET hij blijven. Gertjan zou immers de ideale bondscoach zijn samen met assistent de jong van de andere superboeren en als adviseur Foppe de Haan. Dat is pas opportunistisch voetbal waarover wijlen Rinus Michels suksessen heeft geboekt!!! Heren bestuurders laat uw verstand spreken en KIES voor GERTjan..wie anders????? As Liwadder bin ik trots op Verbeek
johan 14-02-2008
Gertjan is naast Foppe de 2 superfries in dienst en als trainer bij hveen .. hij moet blijven dus
rudy toonstra rtoonstra(at)chello(dot)nl 14-02-2008
het is mooi geweest zo, tijd voor een frisse wind vanuit de dug out en op het trainingveld.
Rik vd B 14-02-2008
Gert Jan moet blijven, waarom geen tweede Foppe?
AleWatze 14-02-2008
Als het kan is het het beste om Verbeek te laten blijven. De type trainer past aardig bij SC Heerenveen, de resultaten zijn goed, Verbeek wil zelf op zich ook nog wel blijven en hoewel het bestuur waarschijnlijk al een trainer op het oog had waarvoor Verbeek dan nu moet wijken, zou Heerenveen er wel goed aan doen om op zijn minst nog een jaartje door te gaan met Verbeek. Bega aub geen fout nu het zo lekker draait.
Eize Feenstra eizefeenstra(at)hetnet(dot)nl 14-02-2008
Verbeek moet blijven,hij past goed bij H\\\'veen en doet het prima, opnieuw vastleggen die man.
Ook de spelers zijn nog lang niet uitgekeken op Gert Jan!
jacob jacdevries(at)msn(dot)com 14-02-2008
gert jan moet blijven zoals heerenveen nu speelt verdienen de supporters deze man als coach ook de spelers groep is hierbij gebaat.als de sc de groep bij elkaar kan houden kunnen ze een gooi naar het landskampioenschap 2008-2009 doen.dat verdienen de supportes het is en blijft de mooiste club van nederland en de club zonder kapsones.
Pykje hendrik(dot)schievink(at)hetnet(dot)nl 14-02-2008
Wanneer GJ weggaat, hoop ik dat veel van zijn spelers hem olgen: Misschien dat zze dan WAKKER worden bij sc-Heerenveen!
Jaqp jaap(dot)tenwolde(at)zonnet(dot)nl 14-02-2008
Natuurlijk komt het bestuur niet terug op het reeds genomen besluit. Deze actie heeft geen enkele zin. Nu wordt er leuk gevoetbald, maar hoe hoe was het de jaren daarvoor? Soms niet om aan te zien.
arend arendnijland(at)kpnplanet(dot)nl 14-02-2008
de keus is gemaakt op het moment dat we thuis in ieder geval nog niet al te veel verwend waren. maar ik weet bijna zeker dat dit niet de reden is van dit besluit. gjv zal een goed trainer zijn, absoluut, ook het managen doet hij super (anders had hij alves niet weer zo op de rit gekregen na de zomer). maar hoe presteert hij onder druk. druk van het heerenveen publiek is er niet echt, er wordt toch niet voor niets geroepen dat je bij ons fouten mag maken. er is in overleg besloten dat zijn contract niet verlengd word. GJV kan naar een andere club om te leren ( er werd toch ook direct bij gezegd dat het niet zo zou zijn dat een terugkeer onmogelijk is). nu heeft hij (en wij dus ook)op dit moment gelukkig de wind mee waardoor ook clubs als misschien wel feyenoord om de hoek kijken. en bij feyenoord heb je te maken met een legioen. wil ajax straks wel verder met koster? nog twee wedstrijden verliezen en daar wordt besloten dat koster weg moet, dit zijn clubs waar je moet presteren zeker ook als trainer. dan komen de witte zakdoekjes en die krijg je bij 't fean niet. desalgnietteming hoop ik dat Gert Jan bij een prachtige club gaat coachen ik gun hem ook een grote club waar spelers wat langer blijven. succes
harlingen martenjongema(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
hij is een goede trainer voor heerenveen hij moet gewoon blijven ik denk dar er binnen kort nog wel een contractr voor geschoteld word.
Wessel wessel_gerritsma(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
Ik vind dat het bestuur wel gelijk heeft ik vind ook dat we nieuwe inpulsen moeten zoeken en ik denk dat die trond sollied een goeie opvolger is
Jan Eisen Meppel janeisen(at)home(dot)nl 14-02-2008
Voor alle geledingen van Heerenveen geldt:
"THERE 'S ONLY ONE
EN DAT IS GERT-JAN!"
Romati 14-02-2008
Ik ken Verbeek niet, maar wat ik van hem lees en hoor zou het me verbazen als hij alsnog blijft als het bestuur terug zou komen op haar besluit.
Het lijkt me niet prettig werken onder een bestuur dat je eerst niet meer wilde hebben.
Overigens een sympathieke aktie.
joanita de vries j(dot)devries7(at)chello(dot)nl 14-02-2008
Gerdjan moet blijven. Guus Hiidink hoeft absoluut niet
J.I. De Vries josha_de_vries(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
Gert Jan Verbeek had nog n seizoen moeten blijven. Het is net iets te vroeg.
DE ZUID 14-02-2008
Beetje jammer, dat na drie en een half jaar Gert Jan ineens moet blijven. Qua resultaat was het niet eens zo slecht, alleen het voetbal was meestal niet om aan te zien. Dat het nu eindelijk loopt zoals hij voor ogen had, is mooi voor op z'n CV, maar dat hij moet blijven, NEE.

Ik hoop n ding, dat hij zijn spelers kan blijven motiveren.

[b]Heerenveen kampioenen, mag toch wel gezegd worden.[/b]
Lars http://www.everyoneweb.com/pranjic 14-02-2008
dit is onzin! zijn contract is gewoon niet verlengd.. en als het weer slechter gaat moet ie wel weer weg! denk na man!
Bonke 14-02-2008
Ach..
Natuurlijk presteert hij nu boven verwachting, en laten we hem zo vooral blijven herinnerren. Maar voor de lange termijn is het in mijn ogen wel goed.
Dat is juist waarom Heerenveen zo groot is, omdat de directie niet per dag zijn visie bijstelt.
fokke anne fokkeannejongsma(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
snap niet waarom ze hem weg doen :S na 3,6 jaar zo ver gekome met heerenveen en dan staan we nu 2de en doen ze hem weg. GERTJAN MOET BLIJVEN
hij is een man met club liefde.
net als riemer van der velde...
GERTJAN BLIJF IN FRYSLAN!!!
william 14-02-2008
Gertjan murt bljowe!!!!!! hij heeft alles zo mooi lopen heerenveen draaid zo goed op het moment met pranjic en sulejmani met sibon gaat het beter als ooit te voren! en de verdediging staat ook prima kort om Gertjan is zo goed bezig! en als Gertjan weg moet omdat ze een top trainer willen moeten ze niet met de geruchten beginnen van andre van VVV dat kun je geen top trainer noemen. Daar doe je Gertjan niet goed mee. zoiets verdiend onze Gertjan niet!! Gertjan moet blijven hij is een top trainer en wel die van Heerenveen!
Heracles Almelo info(at)heracles(dot)nl http://www.heracles.nl 14-02-2008
WIJ WILLEN HEM TERUG

NU, DIRECT GRAAG

GROETEN UIT HET ZONNIGE ALMELO
louis 14-02-2008
als dit geen top trainer is wie moet het dan gaan doen bij heerenveen????? Dan moet het bestuur wel met een hele grote trainer van naam komen , anders hebben we de poppetjes aan het dansen onder de supporters . Ik kan me niet een andere trainer voor de geest halen die er op dit moment met deze selectie meer rendement uit de ploeg kan halen als gjvb dus bestuur krab jke nog eens achter de oren en bied deze man HEEL gauw een nieuw contract aan
kevin kkoopmans(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
gert jan moet blijven
cocky s(dot)dehaan02(at)chello(dot)nl 14-02-2008
Het bestuur heeft het besluit genomen om niet verder te gaan met G.J.V.Dat besluit is al genomen toen het nog niet allemaal zo liep als op dit moment.Ik herinner me nog de matige start van de competitie, uitschakeling door Helsingborg.
Op basis daarvan en het feit dat S.C.H.een trainer met naam(Trond Solied?) wil hebben en G.J,heeft aangegeven geen tweede Foppe te willen worden is het een begrijpelijke beslissing.IK VIND DE ACTIE VOOR G.J.DUS OOK HELEMMAL NIKS.S.C.H Krijgt wel weer een goede trainer (er zijn er echt meer) en G.J. wel een andere (Feijenoord?)club.Als het contract wel was verlengd en Feijenoord was voor G.J. gekomen was hij misschien toch wel weggegaan.
Gerrit.H ghofman(at)hetnet(dot)nl 14-02-2008
Gertjan is nog 45 jaar jong.Hopen dat hij bij grotere club als feyenoord aan de slag kan of in engeland...Gertjan komt wel weer terug.
sietze s(dot)vdwal62(at)home(dot)nl 14-02-2008
ik heb op de Belgische teletekst gelezen dat ze in onderhandeling zijn met de Noorse Trainer Sollied
HK2008 14-02-2008
UITERAARD LIJKT HET NU WE 2e STAAN EVEN EEN GEKKE BESLSISSING, MAAR ALS WE AAN HET EIND VAN HET SEIZOEN 5e BLIJKEN TE STAAN, IS DUS DUIDELIJK DAT DE DOOR MIJ OOK ZEER GEWAARDEERDE GJV HEERENVEEN NIET NAAR EEN HOGER PLAN KAN BRENGEN. MET HET BESCHIKBARE SPELERSMATERIAAL EN DE 4E BEGROTING IS DAT TOCH OOK HET MINSTE WAT VERWACHT MAG WORDEN. MOGELIJK DAT EEN ANDERE TRAINER MET VOOR DE SPELERS NIEUWE METHODEN ER MEER UIT KAN HALEN. IK GUN GJV DAARNAAST EEN MOOIE CLUB VOOR HET VERVOLG VAN ZIJN CARRIERE.
GTR 14-02-2008
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
GERT JAN MOET BLIJVEN!
Feanfan 14-02-2008
Laat het bestuur deze beslissingen nemen. Na een eventueel verlies tegen Heracles denken veel supporters al weer anders. Tip voor Spreekluiter: in Polleke staat als keuzemogelijkeid Tineke Huizinga. Als je toch met oud raadsleden naar voren komt dan weet ik een veel betere keuze: Retze v.d. Honing!!
Crash 14-02-2008
Verbeek moet blijven omdat het hem 3 en een half jaar heeft gekost om dit Heerenveen eindelijk eens naar zijn capaciteiten te laten voetballen. Laten wee eerlijk zijn, het was de afgelopen jaren niet om aan te zien!
Gerard F 14-02-2008
Hij blijft niet.
Het is het besluit van sc heerenveen en daar moeten wij als supporters achter gaan staan anders krijgen we capriolen die niet thuis horen in deze prachtige club.
Nee = Nee en blijft Nee
Dus hou er nu maar over op!
bart bart(dot)koopmans(at)hetnet(dot)nl 14-02-2008
gertjan zijn nee zal nee blijven.
jake rendo(at)hetnet(dot)nl 14-02-2008
Wie heeft er verstand van voetbal.
bestuur of de trainer.???????????
havi hamavis(at)gmail(dot)com 14-02-2008
Natuurlijk moet GJ blijven.
Hij zal wel niet met Riemer en co door een deur kunnen, maar het is belangrijker dat hij het wel kan met zijn (ieder jaar maar weer wisselend)team.
GJ is misschien niet tractisch met alle sponsoren en bobo's maar laat dat dan maar over aan het bestuur en anderen die denken interessant te zijn.
Wij willen iedere week goed voetbal zien, daar draait het om
En we zien nu goed voetbal, het mooiste van Nederland op dit moment.
GJ op het veld de BOBO,s in de bestuurskamers en voor de pers.
Bij welke club zou GJ nu dan thuis horen? Niet in Nederland
geesje groenebeerfriesland(at)chello(dot)nl 14-02-2008
Heb al een kaart met handtekeningen naar het bestuur gestuurd.Maar als ik Gertjan was ging ik nu lekker naar een club die mij wel wardeerd
Harm timmie_trixie(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
Natuurlijk hoort hij bij S.C.Heerenveen te blijven, hij hoort met hart en ziel bij de club.Ik denk ook dat hij verwond is door deze beslissing. Alle jaren maar weer met een andere ploeg starten en steeds europees
voetbal gehaald. En was dat niet zo dan nog blijven. Waar zijn Riemer van der Velde en Foppe de Haan in dezen? Jaloers misschien?
Berend 14-02-2008
guus hiddink
Jaapie 14-02-2008
Gelukkig gaat Verbeek weg. Het werd tijd. 4 jaar is lang genoeg.
Pieter 14-02-2008
Mooi om te zien hoe opportunistisch voetballiefhebbers zijn en hoe kort het geheugen is.

Tot kortgeleden (grofweg de laatste zes wedstrijden) voetbalde SC Heerenveen onder het bewind van Verbeek 'best aardig'. In dat licht moet de beslissing van de directie ook gezien worden.

De laatste periode is natuurlijk subliem. Maar om dan meteen weer te gaan roepen dat Verbeek moet blijven...

Het succes van nu is een collectieve prestatie waar ook het solide beleid van de directie en met name het scoutingsapparaat een zeer groot aandeel in heeft!

Daarnaast heeft Verbeek aan het begin van het seizoen zelf aangegeven geen 'tweede Foppe de Haan' te willen zijn en interesse van een buitenlandse club te hebben.
D Kuipers email(at)dirkkuipers(dot)nl http://www.startplezier.nl 14-02-2008
Hangt er helemaal vanaf wat er terug komt....
Als ze bv Guus Hiddink hebben gesjattert, dan begrijp ik deze beslissing...

Oftewel: Ik wil eerst meer weten voordat ik hierover een mening kan hebben.


Feit blijft wel dat begin dit seizoen iedereen nog zei: Een goed elftal maa een matige trainer, en nu draait het wat beter, en opeens is iedereen helemaal te spreken over Verbeek...
SCH http://www.frisianpride.nl 14-02-2008
n goed seizoen van verbeek maakt hem nog geen toptrainer. Gert Jan is een hype, en ik ben dan ook benieuwd hoe hij het volgend seizoen zal doen
lia 14-02-2008
ook ik vindt dat gert jan moet blijven maar als ik hem was zou ik dat nu niet meer willen (hem kennende wil hij dat ook niet meer) dus laat het bestuur zich nu maar waarmaken en waarschijnlijk zullen we dus halverwege volgend seizoen alweer op zoek moeten naar een nieuwe trainer!!!!!omdat niemand het zo goed zal doen als gert jan dus bestuur succes!!!!!!
Marcel magsenmedia(at)euronet(dot)nl http://www.pupillentrainers.com 14-02-2008
Die kan gewoon niet blijven, hoewel dat zeer jammer is, komt het bestuur echt op de eerder gemaakte afspraken terug. Dat zou een blamage zijn. Daarom is Gertjan Verbeek bij uitstek een prima trainer voor AJAX of Feijenoord. Als men een toptrainer zoekt bij sc Heerenveen en goed om zijn trainerscarriere te starten bij een club, zou ik Marco van Basten polsen. Goed voor de club en uistraling internationaal. Van mij mag/moet Verbeek blijven, maar het bestuur blijft toch bij zijn standpunt.
Van Putten 14-02-2008
gert jan verbeek moet blijven.

daan tinekeveenstra(at)wanadoo(dot)nl 14-02-2008
gertjan de trots van het noorden
hij moet BLIJVEN
hannah 14-02-2008
Gert Jan hat ek in beslt naam en giet fuort. Ik fyn it spitich want it is in top-trener. Mar as in Bestjr beslt dan moatte jo je dr by del jaan. Ik hie graach in petsje ha wolt mar sy binne ferrekte djr. Kin dat no net wat goedkeaper? Sa ferkeapje jimme net folle. Jou dy petsje by de earstkommende thswedstriid fergees fuort! gr.
Hielke 14-02-2008
Gert-Jan verloren, Rampspoed geboren!
MARY WIENTJES M(dot)WIENTJES(at)HETNET(dot)NL 14-02-2008
U DENKT TOCH NIET DAT GERTJAN DIE OP ZO'N LULLIGE MANIER GEDUMPT WERD NOG WIL SPELEN OP HANGENDE POOTJES VOOR HEERENVEEN ALSOF HIJ HEN NODIG HEEFT????DAN KENT U DEZE MAN SLECHT DEZE DOLKSTEEK VERGEEFT HIJ NOOIT.
HIJ MAG EVENTUEEL TERUGKOMEN ALS HIJ WAT LEERT BIJ EEN ANDERE CLUB HALLO GERTJAN GAAT ECHT NAAR EEN ANDERE CLUB NEEM DAT VAN MIJ AAN EN HIJ ZOU MIJ TELEURSTELLEN ALS HET NIET ZO WAS DAN IS ZIJN RECHTVAARDIGHEID NIET ZOALS IK DAT ERVAAR. MARY WIENTJES HEERENVEEN.
bert teotoriatte(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
We moeten niet vergeten dat gert-jan vorig jaar en de jaren daarvoor niks heeft laten zien met zijn spelers. ik vond het vaak om te janken. Dit seizoen zien we geweldig mooi, aanvallend voetbal. aangezien de keuze in de slechtere periode is genomen is het ook voor het bestuur en lastige situatie geworden. Van mij magij blijven, terwijl ik vorig seizoen nog wilde dat ie wegging. zo is de voetballerij nou eenmaal. hopelijk krijgen we er een nog betere voor terug. ik gun gert-jan het allerbeste!
H.Plantinga hendrik(dot)plantinga(at)hetnet(dot)nl 14-02-2008
Wy moatte s net bemuoie mei it belied fan de klub. Dat docht de klub gjin goed. Wy kinne it berie fan it bestjoer net. Ek kinne wy net beoardielje of Gertjan in goede trener is (ik tink allinne mar dat er it is) of dat in oar it better kin. Oantreklik siz ik 'hy mei bliuwe'. Troch goed belied is der hiel wat prestearre. Wrom soene wy no twifels hawwe oan it belied! Fuotbal is hurd. Gertjans traktemint is berekkene op dit soarte fan dingen. Hy kriget wol wer in goede feriening. Op grn fan itjinge dat no prestearre is, kin syn namme yn it Feen net mear stikken.
Bauke 14-02-2008
Waarom moet Gert Jan weg? Wat willen Yme c.s. dan nog meer bereiken, het gaat toch prima met onze Trots van het Noorden?
Akke zijlstrab(at)knid(dot)nl 14-02-2008
Natuurlijk moat Gert Jan Verbeek bliuwe!!!!
KLAAS 14-02-2008
OOK IK BEN HET MET ALLEMAAL EENS, ONZE GERTJAN VERBEEK HOORT BIJ HEERENVEEN EN MOET DAAR BLIJVEN WERKEN
klaas 14-02-2008
Ze willen toch hoger op? Waarom moet hij dan weg? Is er dan een betere?

Ype Gerben Poortinga p(dot)poortinga86(at)chello(dot)nl 14-02-2008
zonder Gertjan verbeek word het niks met Sc Heerenveen dus bestuur laat hem blijven
rinus michels 14-02-2008
Vind dat GJ het maar eens ergens anders moet proberen. Hij kan zich maar richten op 1 competitie, maar ook de amstelcup en zeker het europees voetbal is belangrijk. En daar heeft hij nou niet echt veel succes mee, en de selectie was breed genoeg. Laat maar gaan deze man en haal een leuke trainer ervoor terug.....
Suzanne 14-02-2008
Ja! Gertjan moat bliuwe! Je ziet Heerenveen n Gertjan samen groeien, ze passen prima bij elkaar, Heerenveen op weg een topclub te worden, Gertjan stijgende richting toptrainer, prima combinatie en nu moet die verbroken worden.. Snap er echt niets van, bestuur van Heerenveen, ik zou me nog maar eens bezinnen!
jurre 14-02-2008
GERT JAN BESTE TRAINER VAN NEDERLAND STUUR JE TOCH NIET WEG WAT EEN DOM BESTUUR
Gerrie gerrievis(at)planet(dot)nl 14-02-2008
Ze hebben de opvolger van Foppe in huis. Wat willen ze nog? Veel bla bla in de stijl van Van Gaal misschien. Dat past niet bij Heerenveen!
Grote fan thehunk83(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
Gert Jan moet blijven, wanneer iemand zulke prestaties haalt met een club KAN je hem toch niet wegsturen.
Bestuur Denk Na !!! GERT JAN MOET BLIJVEN
Remco 14-02-2008
Hij heeft een pracht heerenveen opgebouwt in 4 jaar en dat moet zo blijven... Gert Jan Moet Blijven !!
Dirkie 14-02-2008
Dit is het 1e seizoen dat "wij" leuk en goed voetbal spelen. Na 4 jaar lijkt het mij goed om een nieuw gezicht voor de groep te zetten. Bovendien hebben we in de 1e seizoenshelft te veel punten gemorst. Ook doet Verbeek er altijd zeer lang over om zijn ideale 11 te vinden. Na 6 competitiewedstrijden weet hij pas wie waar moet staan (kijk naar Bak Nielsen). Verder waren de resultaten vaak goed, maar het spel niet geweldig. Het is wel sneu, omdat hij nu met een hele jonge groep te maken heeft.

Vind het prima wat het bestuur doet, al moeten ze nu natuurlijk wel met een toptrainer aan komen zetten anders hebben ze echt een probleem lijkt me.
Wolter w(dot)baron(at)hetnet(dot)nl 14-02-2008
Dit is de grootste fout die
Heerenveen maakt om Gert Jan
zijn contract niet te verlengen.
Jammer.
Draakstra 14-02-2008
Kansloos..
Reagast 14-02-2008
Wat een zinloze discussie toch. Heerenveen heeft besloten dat Verbeek niet kan blijven, klaar. De voetbalwereld is een opportunistische blijkt maar weer eens, en met name supporters in dit geval. In vier jaar tijd heeft Verbeek er eindelijk eens echt voetbal in gekregen. Mag het ook een keer? Dat hij voorgaande seizoenen toch prijzen pakte in de vorm van UEFA Cup had hij te danken aan spelers als Huntelaar en Alves, die het voetballend onvermogen vaak verbloemden met doelpunten. Bovendien, die play-offs hebben voor Heerenveen - zeker het eerste jaar - geen onaardig gevolg gehad.

Kortzichtig gedoe om nu te roepen dat Verbeek moet blijven. Gertjan mag zeker met opgeheven hoofd vertrekken en wie weet zit er nog eens een terugkeer in. Maar het bestuur hoeft echt niet terug te treden op haar schreden. Zoals Yme ook al zei bij Voetbal Insite: 'als het straks 5 wedstrijden minder gaat, moeten we hem dan weer wg sturen zeker?!'

En zo is het maar net. Foppe is niet de maatstaf mensen. Meer dan tien jaar is nergens normaal. Vier seizoenen is leuk genoeg, tijd voor nieuwe impulsen.
lekker belangrijk 14-02-2008
Wat een onzin zeg. Blijkbaar vergeten de mensen wel heel makkelijk wat voor baggervoetbal we de 3 jaar hiervoor hebben moeten aanzien. Toen hadden we nog huntelaar en alves om e.e.a. te maskeren, maar het voetbal was gewoon pover. Nu draait het een paar weken mooi en dan moet hij opeens blijven? Alsjeblieft zeg.
popke veenstra pveenstra18(at)chello(dot)nl 14-02-2008
Gertjan verdient het om te blijven.
Eerlijkheid duurt het langst 14-02-2008
Is het u echt om Gert Jan te doen of probeert u er gewoon een slaatje uit te slaan? Waardeloze aktie!
Heerenveen 14-02-2008
Je moet altijd stoppen als het goed gaat! Stel hij blijft en presteert volgend jaar slecht, roepen jullie dan allemaal: "Verbeek had nooit moeten blijven!"? Het is voor Verbeek zelf ook veel beter om ergens anders aan de bak te komen als je goede prestaties neerzet.
Jan camataru22(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
Dus 150 jaar voetbalervaring(Riemer en Foppe, raad commissarissen, en een slimme directeur Kuiper)hebben er niks van begrepen? Wanneer u vindt dat de hoofdprijs al binnen is en het zo vreselijk goed gaat(5,5 wedstrijden) zegt dat veel over uw kennis van de geweldige selectie die de sc heeft. Ik zou de columnist willen adviseren even na te denken hoe het kan dat sinds verbeeks vertrek wereldkundig is gemaakt de ploeg is gaan voetballen. Wilt u daarna nog eens een column schrijven?
CHE j(dot)kamp28(at)upcmail(dot)nl 14-02-2008
Gert Jan heeft verdient te mogen blijven, om een toptrainer hoef je niet te zoeken die is er al.
jentsje de jong jentsjedejong(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
Hoe krye se it yn de kop, om Verbeek dien te jaan, gean nog ris om tafel nim mei syn allen in beerenburgje, bruk jim lytse bytsje ferstan en lit us Gert Jan nog in pear jier bytekenje, DAN PAS BINNE JE IN KEAREL, WANT DIT BELIID IS NET FEAN WAARDIG....
Rienk 14-02-2008
Ik ben er voor dat Gertjan BLIJFT!!
Ton visser954(at)zonnet(dot)nl 14-02-2008
Het is wel een stugge en kan soms ook "tekeer" gaan. Maar hij zet wel een team neer. Hij mag van mij blijven
Jacqueline a(dot)dijkstra44(at)chello(dot)nl 14-02-2008
Heerenveen wil een toptrainer, maar die hebben ze toch al.
andrina w(dot)scholten13(at)chello(dot)nl 14-02-2008
ik vind dat deze trainer zeer goed zijn werk doet, onbegrijpelijk dat hij weg moet.
sandra sandragoldehaan(at)hotmail(dot)com 14-02-2008
ook ik vind dat gert-jan moet blijven hij is een goeie trainer hoe halen ze het in hun hoofd om iets wat goed is te vervangen door iets waar je niet van weet of die heerenveeen verder kan helpen dom dom dom .
H.Schievink hendrik(dot)schievink(at)hetnet(dot)nl 14-02-2008
Al meer dan 3 keer en mail naar scc-heerenveen gezonden : GertJan MOET blijven. Wie zet zo 'n goede trainer aan de kant. Terwijl hij nog wel 1 of 2 jaar wilde blijven. ook in de L.C. een ingezonden artikeltje: GertJan moet blijven. Wie zet nu zo 'n man aan de kant, waarvan men N.B. zelf zegt, dat hij het goed doet.En een zgn. "nieuwe impuls "is maar een smoesje om hem weg te krijgen. Kunnen hij en Kuiper misschien niet door n deur":Zou dat de werkelijke reden zijn???
Jan ut Grouw. j(dot)spoelstra9(at)chello(dot)nl 14-02-2008
Heel Friesland/Nederland snapt er niks van,met zulke resultaten en toch de laan uit. Bestuur,laat hem zijn werk nog een paar jaar afmaken,kampioen van Nederland.
Jacob jaap(dot)wally(at)planet(dot)nl 14-02-2008
hoe kan men nu zo'n goeie trainer
weg sturen, LET OP SC Heerenveen
plukt hiervan de wrange vruchten!
Pieter 14-02-2008
Weer zo'n voorzitter die geen verstand heeft van voetbal en te eigenwijs is om zijn fout te herstellen. Laat juist deze man opsodemieteren en Verbeek blijven. Wanneer grijpt de Raad van Commissarissen onder leiding van Riemer nu eens in om deze dwaas een halt toe te roepen?
ale boersma boersje(at)planet(dot)nl 14-02-2008
Er past geen andere trainer in de heerenveen-cultuur,dus Gertjan moet gewoon blijven.Trouwens welke andere trainer durft het aan naar heerenveen te komen?
peter ptrmulder(at)home(dot)nl 14-02-2008
doodzonde.....een wereldtrainer,laat hem niet gaan, behoed heerenveen voor een rampsenario!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Margje 14-02-2008
Ik vind ook dat hij moet blijven. Het is best een lekker ding, hahaha!
Willem 13-02-2008
Feyenoord kampieooooeeen!
Hendrik 13-02-2008
Ik ben het helmaal eens met deze actie. Gert Jan is de beste trainer voor SC Heerenveen. Nooit geen gezeur met deze man. Dan zijn er wel anderen!